SG CORONATRÆNING
Ankomst og "transportveje"
Træningssteder

SG Coronatræning

TID: Så ofte som vores instruktører har tid og lyst

STED: De orange områder med nr. 1-9 er SG´s

HVEM: For medlemmer

KONTAKT: Jacob Kramer, M: jacob@svendborg-gf.dk

PRIS: Kan variere.

Jubii, nu er det igen muligt at mødes for at træne, så længe det foregår udendørs, og man følger retningslinjerne.

Denne side er lavet for at koordinere hvor, hvornår og hvordan der laves træning. Når den overordnede koordinering er på plads informerer de enkelte hold/afdelinger selv videre.

Vi følger hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og opdaterer denne side løbende.

Siden er senest opdateret 17. maj, da de andre foreninger på Ryttervej 70 nu også er begyndt at træne. Særligt er det, Sfb starter op mandag den 18. maj.

Fra DIF og DGI

Idrætsforeninger kan nu starte op med udendørs aktiviteter uden kropskontakt, når de generelle krav og anbefalinger overholdes.

• At man ikke må samles flere end 10 personer

• At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer

• At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe

• At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde

• At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

• Vær opmærksom på de særlige risikogrupper som defineret af Sundhedsstyrelsen.

• Hvis der i forbindelse med træning og brug af faciliteter benyttes rekvisitter (fx ketsjer eller golfkøller), anbefales det, at der så vidt muligt benyttes personlige rekvisitter. Hvis dette ikke er muligt, skal der være særskilt opmærksomhed på rengøring af fælles kontaktflader, hver gang en person afslutter brugen af en rekvisit.

• Det forudsættes, at klubhuse og fælles omklædnings- og badefaciliteter stadig ikke er tilgængelige.

Hvad betyder dette for træning i SG?

• Alle møder omklædte og går hjem for at bade og klæde om

• Træning afvikles indenfor de afmærkede områder

• Sfb har lavet særlige ind- og udgange, og hvis der er mange mennesker skal man følge "strømmen", og ikke gå mod strømme, sådan at alle kan overholder forsamlingsforbuddet. Dette er et OBS. punkt for politiet.

• Tilbuddenne er pt. kun åbne for medlemmer, og det koordineres ml. den enkelte træner og medlemmerne, så der kun kommer maks. 10

• Instruktørerne organiserer træningerne sådan at alle holder min. 2 m. afstand.

• Instruktørerne medbringer håndsprit - kan hentes i depotet i hallen.

• Alle skal såvidt muligt medbringe eget udstyr, men skal der bruges rekvisitter fra SG, skal de sprittet af både før og efter træningen.

• SG Huset er lukket, så der er ikke mulighed for at komme på toilet

• Denne plakat vil hænge synligt