Nyt projekt blandt de Sydfynske gymnastikforeninger søger

To deltidsgymnastiktrænere

Vil du være med til at nytænke undervisningsformen i gymnastik for piger og drenge på Sydfyn? Vil du være med til at sætte de fremtidige rammer for innovativ og fed drengegymnastik? Kan du bidrage med høj gymnastisk faglighed og en masse positiv energi?

- Så er det dig vi søger!

Seks sydfynske lokalforeninger er gået sammen om at dele to professionelle gymnastiktrænere til undervisning ude i foreningerne. Samarbejdet bunder i et fælles ønske om at højne det gymnastiske niveau samt at opnå flere gymnaster på vores hold.

Herudover ønsker vi også, at uddannelsen af vores unge hjælpetrænere skal foregå i et sammenhængende forløb. Vi vil nytænke koblingen mellem teori og praksis ved at strukturere træneruddannelsen over en hel sæson.

Du skal :

• Undervise drenge og piger i alderen 6-13 år

• Uddanne hjælpetrænere, der er tilknyttet de forskellige hold

Vi har for det overordnede projekt sat mål for at udvikle modeller for følgende områder:

• Uddannelse af hjælpetrænere

• Rekruttering af drengegymnaster

• Motiverende drengegymnastik

Som del af denne proces forventer vi kreative indspark, mod på nytænkning og stort engagement. Derudover kræver den daglige træning, at du har trænererfaring og en professionel tilgang til undervisning. Du skal kunne være del af et overordnet projektarbejde, men også møde både gymnaster og medtrænere i øjenhøjde. Vi ser også gerne at du er energisk, innovativ og struktureret.

Arbejdstiden vil hovedsageligt være om eftermiddagen og tidlig aften i hverdagen. Der vil være et mindre antal opgaver i enkelte weekender. Ansættelsesgraden vil være omkring 40 % med mulighed for yderligere supplering. Derudover vil der stå fri bil til rådighed under ansættelsesperioden til deling mellem de to trænere. Man er velkommen til at søge som team.

Vi forventer ansættelse i perioden 1. august 2018 til 30. juni 2019

Samtaler afholdes torsdag formiddag i uge 24

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Jacob Kramer på tlf. 28 90 56 50

Ansøgning med relevante bilag sendes til jacob@svendborg-gf.dk senest søndag den 10. juni.

Tåsinge GF, Skårup IF, GS Gudme, Ollerup GF, TGI Tved DGI Fyn og SG