Frivillig til L21 m. SG

TID: 1. juli - 4. juli 2021

STED: Svendborg

HVEM: Alle (gymnaster, forældre, venner og bedsteforældre mm. :-))

KONTAKT: Jacob Kramer M: 28905650 M: jacob@svendborg-gf.dk

Bliv frivillig til landsstævnet 2021 med SG

Sommeren 2021 kommer landsstævnet med 25-30.000 deltagere, og ca. det sammen antal tilskuere til Svendborg. Der bliver folkefest i hele byen med masser af idræt om dagen og fest om aftenen/natten.

Aftalen ml. DGI og Svendborg går på, at Svendborg sørger for rammerne/faciliteterne, og DGI kommer med indholdet. DGI Fyn har fået opgaven med at skaffe frivillige i samarbejde med foreninger fra hele Fyn.

SG bakker selvfølgelig op, og ønsker samtidig at benytte eventet til at styrke store og små fællesskaber i egen forening samt relationerne til andre. Indsatsen belønnes med 42,5 kr. pr. time til foreningen, hvilket jo også er interessant.

Vi håber derfor, at I har lyst til at være som frivillige til L21 sammen med os.

Alle foreninger kan stille med frivillige og vi opfordrer til, at man bakker sin lokalforening op.

Mere info læs på DGI Fyns hjemmeside