Gym Sydfyn Spring & leg

TID: 5. oktober, 26. oktober, 2. november og den store finale 7. december

STED: Den store finale er i SG Huset, mens alle de øvrige events er hos de andre gymnastikforeninger på Sydfyn

HVEM: 0.-3. og/eller 4.-6. klasseselever som elsker gymnastik.

KONTAKT: Jacob Kramer, tlf. 28905650 eller jacob@svendborg-gf.dk

PRIS: 50 kr. pr. dag

Går du i 0. – 3. eller 4. – 6. klasse og elsker gymnastik?

Så kig lige her!

Hvis du er klar til have et par fede lørdags-træninger i selskab med en masse fede instruktører og gode venner, så synes vi, at du skal melde dig til GYM SYDFYN SPRING & LEG.

Det er træninger, som går ud på at have det skide sjovt, lære en masse fed ny gymnastik og spring, hygge med gode venner og lære nye venner at kende.

Træningerne varer 3 timer, og du vil blive udfordret lige meget hvilket niveau du er på og ALLE er velkomne.

Så tag dine kammerater i hånden og kom til træning – jo flere vi er, jo sjovere bliver træninger.

0.-3. klasse

Træningerne vil bestå af sjove gymnastik-lege med og uden redskaber og en masse spring. Det vigtigste er, at alle får en god dag med masser af sjov og ballede sammen med gode og nye venner. Man behøver ikke være tilmeldt et gymnastikhold for at deltage, og alle niveauer er velkomne og vil blive taget imod med åbne arme. Forældre er velkomne til at blive under hele træningen og kigge på, hvis man har lyst til det.

Træningerne er delt i pige- og drengetræninger, da vi syntes det er fedest :-)

4. – 6. klasse

Træningenerne vil bestå af en helt masse gymnastik for alle niveauer, og man behøver ikke gå til gymnastik for at deltage. Vi skal have det sjovt, vi skal lære gymnastik og vi skal brande en masse energi af. Gymnasterne vil blive udfordret i ting de kender til, men også stationer og udfordringer som man ikke kender.

Træningerne er delt i pige- og drengetræninger

Undervisere

Underviserne vil være elever fra Gymnastik Højskolen i Ollerup som er i gang med en Hubster-uddannelse.

Piger 0.-3. klasse

NB. Hvis du ikke er aktiv i SG skal du oprette en profil for at kunne tilmelde. Klik på "Opret profil".

Piger 4.-6. klasse

Drenge 4.-6. klasse

Drenge 0.-3. klasse

Vært: Svendborg GF// SG Huset

Den store finale

Lørdag den 7. december mødes alle 0.-6. klasser til Spring og leg i SG Huset. Om formiddagen fra kl. 09.30-12.30 alle 0.-3- klasser og om eftermiddagen alle 4.-6. klasser.

Det bliver en fest :-)

Pige og drenge 0.-3. klasse

Piger og drenge 4.-6. klasse

Medbring

• Gymnastiktøj

• Drikkedunk - gerne med saftevand

• Lille forfriskning (frugt, "gnave grønt" eller en bolle)

• Gerne håndklæde til bad efter træning

Hvad er Gym Sydfyn?

Gym Sydfyn er et samarbejde ml. 7 gymnastikforeninger på Sydfyn.

De 7 foreninger er: GS Gudme, Ollerup GF, Skårup IF, Thurø IF, Tved GIF, Tåsinge GF og SG.

Find artiklen "Sammenhold løfter Sydfyn" og læs mere om Gym Sydfyns samarbejde omkring trænere.

Find artiklen her: Sammenhold løfter Sydfyn

BILLEDER OG FILM