Sammenhold løfter Sydfyn

Med mere end 12 timer i hallen hver uge, træner Anna mere end de fleste. Hvor finder hun motivationen? Læs Annas historie. Om veninder, viljestyrke og vingummibamser. Med mere end 12 timer i hallen hver uge, træner Anna mere end de fleste. Hvor finder hun motivationen? Læs Annas historie. Om veninder, viljestyrke og vingummibamser. Med mere end 12 timer i hallen hver uge, træner Anna mere end de fleste. Hvor finder hun motivationen? Læs Annas historie. Om veninder, viljestyrke og vingummibamser. Med mere end 12 timer i hallen hver uge, træner Anna mere end de fleste. Hvor finder hun motivationen? Læs Annas historie. Om veninder, viljestyrke og vingummibamser.

Mere end 12 timer i hallen