6E183555-B679-47D6-AA84-3997208EBD63.jpeg

INVITEREDE: ALLE nuværende og tidligere medlemmer i Sfb, "Idrætshallen" og SG,

KONTAKT: Frederik Drøscher, tlf. 20912468 eller frederik@svendborg-gf.dk

Deadline for tilmelding med mad 21. november

Vi skal have fejret indvielsen - kom og hjælp os.

Lørdag d. 27. november kl 17:30 inviterer vi til fest for alle foreninger i som har base i Svendborg Idrætscenter.

Vi skal sammen tage hul på det samarbejde der skal styrkes igennem de mange næste år, og det er denne fest starten på.

Hvem er inviteret?

Festen er for ALLE som er 16+, det vil sige trænere/instruktører, spillere, gymnaster, forældre m.m. Du må også gerne medbringe venner.

Med eller uden mad?

Der er to muligheder for deltagelse i festen. Den ene mulighed er deltagelse med mad som koster 225 kr., mens muligheden uden mad koster 125 kr.

Hvis du ønsker at deltage med mad skal du senest tilmelde dig via knappen øverst på siden

Bar

Der vil være betalingsbar til festen, man må derfor IKKE medbringe egen drikkelsel.

Kl. 17.00 Baren åbner

Kl. 18.00 Buffet

Kl. ?? Overraskelser

Kl. 02.00 Tak for i aften

Corona

Vi følger udviklingen omkring Corona tæt. Vi vil til enhver tid overholde gældende retningslinjer, og pt. skal man vise coronapas.
Hvis man tilmelder sig, og vi ikke kan afholde pga. Corona får man pengene tilbage

Vi glæder os til at se dig/jer :-)

INDVIELSESFEST
Corona