KØKKENLEDER SØGES
M: jacob@svendborg-gf.dk
M: 28905650

Køkkenleder søges

Vi søger visionær køkkenleder til Energibaren (caféen) i Svendborg Idrætscenter (SIC).

Vision

Energibaren skal lave god, sund, veltillavet, og måske økologisk, mad til rimelige priser.

Da vores køkkenleder igennem 5 år har søgt nye udfordringer tæt på hjemmet, søger vi en ny med tiltrædelse 1. april 2019, eller hurtigst muligt derefter.

Vi forventer at:

• Du er uddannet kok, cater eller har på anden måde tilegnet dig evnerne til at lave virkelig god mad til både hverdag og fest.

• Du er interesseret i fortsat at udvikle Energibaren i takt med den øgede aktivitet og større bygningsmasse i SIC.

• Du er interesseret i, og har forståelse for idræt, fællesskab og sund livsstil.

• Du er engageret og iderig samt serviceminded og god til at samarbejde.

• Du har styr på arbejdstidsplanlægning, varebestilling og egen kontrol.

• Du kan og vil lede et køkken med  personale- og økonomiansvar.

• Du kan bevare overblikket i travle perioder, og samtidig være garant for den gode tone.

Vi tilbyder:

• En spændende og dynamisk arbejdsplads i et levende miljø, med dygtige og engagerede kollegaer.

• Arbejdstider som kan variere, men med mulighed for selv at kunne tilrettelægge.

• Fast løn efter kvalifikationer og med mulighed for bonusordninger efter aftale.

• Arbejdsplads i et miljø der altid stræber efter at lægge baren højt og tænke visionært.

• Energibaren servicerer alle (ca. 1 mill./år) brugere i SIC:

• Energibaren er placeret helt centralt i SIC´s faciliteter.

• Energibarens dygtige personale består af 3-4 fuldtidsansatte inkl. Kontorhjælp.

• Energibaren følger åbningstiderne i SIC, hvor der er åbent hele året.

Til ansøgning skal du vedlægge

1. beskrivelse af et madkoncept med konkrete forslag til menuer henover året

2. beskrivelse af dine tanker omkring brugen af IT

Ansøgning og relevante bilag sendes elektronisk til formand Jacob Kramer senest 20. februar 2019. Herefter vil kvalificerede ansøgere blive indkaldt til samtale fredag den 22. februar 2019