23. marts 2018

Gang i drengegymnastikken

Dette er en kopi af artikel bragt i Fyns Amts Avis mandag den 26. marts 2018

Artiklen er skrevet af Michael Nørgaard minor@jfmedier.dk

Drenge fik øjnene op for

 

gymnastik

- Alle op i piratskibet siger Hans Leier Højer med blød stemme. Mere skal der ikke til, før de omkring tyve drenge makker ret og hopper op på nedspringmåtten, der er placeret midt på airtracken, en kæmpe oppustelig springbane, der måler 12x12 m. 

Selv hvis der er par drenge, der ikke hører den sagte besked, så opdager de lynhurtigt, at alle andre er hoppet op i det imaginære piratskib og følger trop. Der er ellers en stemning af, at alle regler er sat ud af spil. Hvis man har lyst til at tumle, så må man tumle. Hvis man har lyst til at larme, så må man larme, Hvis man har lyst til at lave øvelserne på en anderledes måde, så må man lave øvelserne på en anderledes måde.

Projekt "Aktiver 1000 på 10 dage" er sat i verden i samarbejde med DGI og FaceOFF, og det prøver på at vise 1000 drenge i alderen seks til tretten, at gymnastik er et alternativ til boldspil og inaktivitet. De seneste uger har projektet turneret rundt på Fyn, og i sidste uge var det forbi Tåsinge skolen. 

----------------------

Målet med projektet, at at få flere drenge til at lave gymnastik, og derfor er "Aktiver 1000 på 10 dage", også lavet i tæt samarbejde med foreningslivet. I SG har det betydet, at der er lavet nye hold med drengespring som drengene på skolerne er blevet præsenteret for

Hvis du har lyst til at være med i satsningen på drengegymnastik sig endelig til.  

Send en mail til jacob@svendborg-gf.dk

BILLEDER OG FILM

Øjeblikke fra "Aktiver 1000 på 10 dage"