Præsentation af ....

TID: Torsdag den 22. oktober kl. 19.00-20.30

STED: SG Huset, Ryttervej 70, 5700 Svendborg, lokale: Bølgen (1. sal v. Svømmeland)

HVEM: Hjælpetrænere, trænere, udvalg og forældre m.fl.

PRIS: GRATIS

KONTAKT: Jacob Kramer, tlf. 28905650 eller jacob@svendborg-gf.dk

Mellemrubrik (Avenir 20 px)

Brødtekst (Avenir light 20 px)

–––

Lille tekst (Avenir 15px)

Lille tekst (Avenir light 15 px)

FITNESSPAKKER

Fri adgang til fitnesscenter

Et billigt medlemsskab giver dig mulighed for at holde dig i form! Du har muligheden for, at købe et abonnement på 3, 6 og 12 måneder. Ved køb af abonnement er der fri adgang til omklædningsfaciliteter med sauna.

Opret medlemsskab til SG

Har du ikke medlemsskab i SG skal du gøre det før du køber adgang til fitnesscenter, svømmehal og holdtræning.

Køb adgang til fitnesscenter

Når du har oprettet medlemsskab til SG eller hvis du allerede er medlem, fordi du går på et af foreningens øvrige hold, kan du købe adgang til fitnesscenter herunder:

Fri adgang til fitnesscenter + svømmehal

Vi har i samarbejde med Svømmeland lavet en pakkeløsning, hvor man frit kan træne i SG Fitness og benytte Svømmeland til en god pris.

Opret medlemsskab til SG

Køb adgang til fitnesscenter + svømmehal

Holdtræning

Ønsker du at deltage på et hold, så har vi mange forskellige tilbud i foreningen, bl.a. yoga, zumba, ryghold, klassisk herregymnastik, jumping fitness og meget mere!

Se komplet holdliste her: