SG fitnesscenter og -hold

Træning når det passer dig!

Vi holder åbent hver dag året rundt mellem kl. 06.00 - 22.00*.

Særpris til SGs medlemmer

Hvis du allerede er medlem af SG i forvejen, så er der en specialpris til fitnesscenter på kr 400,00 om året! På nuværende tidspunkt kræver det, at du kan fremvise, at du er tilmeldt et hold i sæson 17/18.

Ønsker du yderligere information vedr. SG FITNESS, så kontakt SG's kontor her:

–––

Depositum for chip

Ved køb af abonnement opkræves et depositum på kr. 100,00 for udlevering af chip, som giver adgang til træningslokalet. Depositumet bliver tilbagebetalt hvis chippen afleveres retur senest 2 uger efter udløb af abonnement. Chippen kan udleveres i SG-kontoret normale åbningstider.

*Vi kan blive tvunget til at holde lukket ca. 14 dage i sommerferien pga. bridgefestival. Her vil der være mulighed for at træne i Svendborg Atletklubslokaler.

FITNESSPAKKER

Fri adgang til fitnesscenter

Et billigt medlemsskab giver dig mulighed for at holde dig i form! Du har muligheden for, at købe et abonnement på 3, 6 og 12 måneder. Ved køb af abonnement er der fri adgang til omklædningsfaciliteter med sauna.

Opret medlemsskab til SG

Har du ikke medlemsskab i SG skal du gøre det før du køber adgang til fitnesscenter, svømmehal og holdtræning.

Køb adgang til fitnesscenter

Når du har oprettet medlemsskab til SG eller hvis du allerede er medlem, fordi du går på et af foreningens øvrige hold, kan du købe adgang til fitnesscenter herunder:

Fri adgang til fitnesscenter + svømmehal

Vi har i samarbejde med Svømmeland lavet en pakkeløsning, hvor man frit kan træne i SG Fitness og benytte Svømmeland til en god pris.

Opret medlemsskab til SG

Køb adgang til fitnesscenter + svømmehal

Holdtræning

Ønsker du at deltage på et hold, så har vi mange forskellige tilbud i foreningen, bl.a. yoga, zumba, ryghold, klassisk herregymnastik, jumping fitness og meget mere!

Se komplet holdliste her: