MED SG TIL FACEOFF

PRIS: 50 kr. pr. person

KONTAKT: Jacob Kramer, tlf. 28905650 eller jacob@svendborg-gf.dk

SG skal med til FaceOff

Svendborg Gymnastikforening er så heldige at kunne komme afsted til FaceOff Individuals fredag d.  17. december.

Der vil være busafgang fra SG Huset klokken 16:00, her vil vi blive transporteret til Forum Horsens hvor showet vil begynde kl 19:00. Herfra vil vi efter showet blive transporteret tilbage til SG Huset.

Dette arrangement koster 50 kr. pr. person og gælder både transport og billet.

Hvad er FaceOff?

FACEOFF er en unik konkurrence inden for gymnastikkens verden. Den repræsenterer frihed, kreativitet og action, der sprænger alle forestillinger om gymnastik.

FACEOFF er en ny og hurtigt voksende begivenhed inden for bevæ- gelseskunst. Med elementer fra gymnastik, tricking, breakdance og park- our underholder og forbløffer vi tilskuerne i Forum Horsens og resten af verden via live-streaming.

FACEOFF samler sportens bedste atleter i en unik konkurrence, der konstant skubber til grænserne for, hvad den menneskelig krop kan præstere.

Du kan læse meget mere på deres hjemmeside ved at klikke her

KØB DIN BILLET HER!