SG fitnesscenter og -hold

SG Fitness er et mindre fitnesscenter med en række cardiomaskiner i form af løbebånd, crosstrænere, romaskine og cykler. Et område med maskiner som kan indstiller så de passer til alle, og et område med frivægte i form af håndvægte og stænger med skiver i alle størrelser. 

 

SG Fitness ligger centralt i SG Huset, og som medlem får du udleveret din egen chip, så du har direkte indgang udefra

Træning når det passer dig!

SG Fitness holder åbent hver dag året rundt mellem kl. 06.00 - 23.00*.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedr. SG FITNESS, så kontakt SG's kontor her:

Depositum for chip

Ved køb af abonnement opkræves et depositum på kr. 100,00 for udlevering af chip, som giver adgang til træningslokalet. Depositumet bliver tilbagebetalt hvis chippen afleveres retur senest 2 uger efter udløb af abonnement. Chippen kan udleveres i SG-kontoret normale åbningstider. 

*Vi kan blive tvunget til at holde lukket ca. 14 dage i sommerferien pga. bridgefestival. Her vil der være mulighed for at træne i Svendborg Atletklubslokaler

SG FITNESS OG HOLD
Fitnesscenter
Programlægning og personlig træning
Holdtræning                                  Demenshold
FITNESSPAKKER

Fri adgang til fitnesscenter 

Grundet snarlig flytning til nyt lokale, så er det i øjeblikket kun muligt at købe et abonnement på 1 måned. Ved køb af abonnement er der fri adgang til omklædningsfaciliteter med sauna. Man skal være 15 år for oprettelse.

Opret medlemsskab til SG 

Har du ikke medlemsskab i SG skal du gøre det før du køber adgang til fitnesscenter og holdtræning. 

Køb adgang til fitnesscenter

Når du har oprettet medlemsskab til SG eller hvis du allerede er medlem, fordi du går på et af foreningens øvrige hold, kan du købe adgang til fitnesscenter herunder:

Ikke muligt at tilmelde sig 6 mdr abonnement
Ikke muligt at tilmelde sig 12 mdr abonnement

Programlægning og personligtræning

20180820-015A8674_edited.jpg

Programlægning

Et træningsprogram giver dig muligheden for at holde styr på din træning og udvikling. Samtidig får du en god grundskabelon, som du selv kan bygge videre på, når du føler tiden er til det. 
Ved køb af et træningsprogram får du et overskueligt program der er let at forstå, og som passer til netop dig. Læs mere

Personlig træning

Er du ny i fitnesscenteret, kan det være en god idé at få en grundig introduktion, så du kun skal koncentrere dig om din træning.

Holdtræning

Ønsker du at deltage på et hold, så har vi mange forskellige tilbud i foreningen, bl.a. yoga, zumba, ryghold, klassisk herregymnastik, jumping fitness og meget mere!

 

Se komplet holdliste her:

Demenshold

Vi har i samarbejde med Svendborg Kommunale Træningstilbud oprettet et træningshold for demente.                          VIGTIGT: For at tilmelde sig dette hold skal man forinden have en aftale med Svend-borg Kommune

Opret medlemsskab til SG 

Har du ikke medlemsskab i SG skal du gøre det før du køber adgang til fitnesscenter, svømmehal og holdtræning. 

Køb abonnement

Når du har oprettet medlemsskab til SG eller hvis du allerede er medlem, fordi du går på et af foreningens øvrige hold, kan du købe adgang til demensholdet herunder.                  Vær opmærksom på, at det er et abonnement - dvs du bliver automatisk trukket for en periode mere indtil du aktivt opsiger abonnementet