SG fitness tilbud om Coronatræning

Fitnesscentre er stadig lukkede, men vi må gerne starte træning udendørs. Derfor har vi lavet træning 2 gange om ugen de kommende uger for medlemmer af SG Fitness.

Træningerne består af let opvarmning, cirkeltræning med egen kropsvægt, styrkeøvelser med vægte, øvelser med kettle-belts og pulstræning på bakken.

Rasmus Aamøe vil stå for træningerne, og det er gratis.

Vi overholder selvfølgelig alle myndighedernes krav. Hvilket bla. betyder, at man må maks. være 10 personer inkl. træner, og derfor er tilmelding nødvendig.

Uge 23

Uge 24

Uge 25

Uge 26

SG FITNESS CORONATRÆNING
Uge 23
Uge 24
Uge 25
Uge 26

FITNESSPAKKER

Fri adgang til fitnesscenter

Et billigt medlemsskab giver dig mulighed for at holde dig i form! Du har muligheden for, at købe et abonnement på 3, 6 og 12 måneder. Ved køb af abonnement er der fri adgang til omklædningsfaciliteter med sauna. Man skal være 15 år for oprettelse.

Opret medlemsskab til SG

Har du ikke medlemsskab i SG skal du gøre det før du køber adgang til fitnesscenter, svømmehal og holdtræning.

Køb adgang til fitnesscenter

Når du har oprettet medlemsskab til SG eller hvis du allerede er medlem, fordi du går på et af foreningens øvrige hold, kan du købe adgang til fitnesscenter herunder:

Fri adgang til fitnesscenter + svømmehal

Vi har i samarbejde med Svømmeland lavet en pakkeløsning, hvor man frit kan træne i SG Fitness og benytte Svømmeland til en god pris.

Opret medlemsskab til SG

Køb adgang til fitnesscenter + svømmehal

Programlægning og personligtræning

Programlægning

Et træningsprogram giver dig muligheden for at holde styr på din træning og udvikling. Samtidig får du en god grundskabelon, som du selv kan bygge videre på, når du føler tiden er til det.
Ved køb af et træningsprogram får du et overskueligt program der er let at forstå, og som passer til netop dig. Læs mere

Personlig træning

Er du ny i fitnesscenteret, kan det være en god idé at få en grundig introduktion, så du kun skal koncentrere dig om din træning.

Holdtræning

Ønsker du at deltage på et hold, så har vi mange forskellige tilbud i foreningen, bl.a. yoga, zumba, ryghold, klassisk herregymnastik, jumping fitness og meget mere!

Se komplet holdliste her:

Demenshold

Vi har i samarbejde med Svendborg Kommunale Træningstilbud oprettet et træningshold for demente.                          VIGTIGT: For at tilmelde sig dette hold skal man forinden have en aftale med Svend-borg Kommune

Køb abonnement

Når du har oprettet medlemsskab til SG eller hvis du allerede er medlem, fordi du går på et af foreningens øvrige hold, kan du købe adgang til demensholdet herunder.                  Vær opmærksom på, at det er et abonnement - dvs du bliver automatisk trukket for en periode mere indtil du aktivt opsiger abonnementet

Corona træninger

Fitnesscentre er stadig lukkede, men vi må gerne starte træning udendørs, og derfor har lavet træning 2 gange om ugen de kommende uger.

Vi overholder selvfølgelig alle myndighedernes krav

Træningstid og sted

På plænen ml. SG Huset og Sfb´s baner