top of page
IMG_1166.jpg

ÅBEN HUS SG FITNESS

TID: Mandag d. 9/1 og onsdag d. 11/1 kl. 07.00-10.00

STED: SG fitness, Ryttervej 70, 5700 Svendborg

HVEM: Alle er velkomne, men vi forestiller os primært 50+ og seniorer 
KONTAKT: SG Kontoret M: kontoret@svendborg-gf.dk, M: 62228000
PRIS:  Gratis

Foreningsfitness med fokus på morgen- og formiddagstræning, samt målgruppen 50+ & seniorer

 

Vi er rigtig glade for, at kunne fortælle, at vi efter nytår, er lykkedes med, at etablere bemanding ca. hver anden formiddag i SG fitness, med meget kompetente og erfarne instruktører.

 

Formål

Formålet med dette er, at tilbyde hjælp og vejledning sådan at flere kommer til at træne bedre, samt forhåbentligt mere. Herudover vil vi gerne gøre mere for det sociale i forbindelse med træningerne, så instruktørerne skal også være med til at sætte rammerne og understøtte det sociale liv.

 

Helt konkret betyder det, at de 3 erfarne instruktører Karin Bonde, Berit Pytlick og Brian Munk har sagt ja til, at være instruktører i SG fitness med fokus på dem der har mulighed for at træner morgen/formiddag. Vi forestiller os, at det primært vil være 50+ og seniorer, men alle er selvfølgelige velkomne.

Kaffe på kanden

Med denne morgen- / formiddagsbemanding håber vi, at medlemmerne vil opleve, at de bliver mødt af et kendt ansigt, som byder velkommen, samt hjælper og vejleder med programmer og øvelser, og ikke mindst sikrer der er ”kaffe på kanden”.

Mange års erfaring

De 2 instruktører har mange års erfaring fra trænings- og fitnessverdenen, og med de nye lokaler, der blev indviet for 1 år siden, er det helt fantastisk at vi nu også kan skrue yderligere op for kvaliteten af både træningen, og den samlede oplevelse i SG fitness.

Bemanding både formiddag og eftermiddag 

Den nye bemanding om morgenen- / formiddagen supplerer den bemanding som der allerede er om eftermiddagen mandag-torsdag fra kl. 16.30-19.30, så når det er fuldt implementeret, vil man kunne møde en instruktør ca. 35 timer om ugen.

 

De 2 instruktører, man vil komme til at møde første på den er:

 

Åbent hus

  • Tirsdag d. 3. januar kl. 08.00 – 11.00

  • Torsdag d. 5. januar kl. 08.00-11.00

  • Mandag d. 9. januar kl. 07.00-10.00

  • Onsdag d. 11. januar kl. 07.00-10.00

 

Her vil man kunne møde de 2 nye instruktører og høre mere om tankerne bag, prøve at træne samt få en kop kaffe mm.

ÅBEN HUS I SG FITNESS
Kaffe på kanden
Bemanding
Bemanding
Kaffe på kanden
bottom of page