SG Juniorklub

Hvad er SG Juniorklub?

SG-juniorklub er et super hyggeligt sted hvor nuværende kommende 4.-6. klasser kan gå hen efter skole, og være sammen med kammerater på samme alder fra andre skoler.

Vi holder til i SG huset, primært i Dynamikken. Kl. 14.00-14.30 får man lidt at spise (ikke et måltid, men en forfriskning). Hvis børnene har fri senere kan de henvende sig i Energibaren og få deres forfriskning når de har fri!

Derefter springer vi i dynamikken kl. 14.30-16.30. I dette tidsrum er der også mulighed for social hygge i SG´s klublokale, eller at få hjælp til lektier.

Hvornår?

SG juniorklub er åben alle skoledage fra kl. 14.00 - 16.30 - fredag dog kun til kl. 16.00.

Klubben åbner for ny sæson første skoledag efter sommerferien torsdag den 8. august 2019. Klubben er lukket alle feriedage.

Sidste dag inden sommerferien er fredag den 26. juni 2020.

Hvor?

SG juniorklub holder til i SG´s klublokale, som er et lokale i SG huset. Udover klublokalet råder klubben hver dag over timer i Dynamikken (område med 4 stortrampoliner, 2 springgrave mm.)

Medbring

Drikkedunk og idrætstøj.

Børnene skal være omklædt i idrætstøj i aktivitetsmodulerne. Cowboybukser og cowboyshorts er ikke idrætstøj.

Ansatte

Tanja Andersen - klubleder: Tanja bor i Svendborg med mand og 2 børn, og kommer fra et job på Gymnastik Højskolen i Ollerup. I sin fritid er Tanja klubtræner i SG for Minipiger TeamGym øvede. Tanja er desuden landstræner i TeamGym og skal repræsentere Danmark ved EM i TeamGym på hjemmebane til Oktober 2021.

Rasmus Aamøe Christiansen: Ansat i efteråret 2018. Rasmus blev student i 2018 og har siden arbejdet i SG hvor klubben er hans primær funktion. Rasmus er en dygtig gymnast, og meget dygtig instruktør. Han underviser konkurrencegymnaster i vores TeamGym afdeling. Han er ung og frisk og fyldt med godt humør!

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt venligst Tanja på følgende nummer: 2360 6368 eller mail: tanja@svendborg-gf.dk.

PRISER OG TILMELDING

SG klubben årsmedlemsskab

Årsmedlemsskabet giver fri adgang til SG klubben på alle skoledage i skoleåret 2019/2020.

Det er muligt at tage en ven/veninde med hvis børnene har en legeaftale, kammeraten kan deltage mod betaling af 50 kr.

Pris fra august 2019-juni 2020