SG Juniorklub

SÆRTILBUD indtil 6. september 2017

Prøv juniorklubben 5 gange, for kun 150 kr.

Er du nysgerrig på vores juniorklub, er der her et særligt tilbud til dig som har lyst til at  prøve det af. Tag gerne en ven eller veninde med. Det er tit sjovere når man er 2.

---------------------

Hvad er SG Juniorklub?

SG-juniorklub er et super hyggeligt sted hvor 3. - 6. klasser kan gå hen efter skole, og være sammen med kammerater på samme alder fra andre skoler.

Vi holder til i SG huset, primært i Dynamikken. Kl. 14.00-14.30 får man lidt at spise (ikke et måltid, men en forfriskning). Hvis børnene har fri senere kan de henvende sig i Energibaren og få deres forfriskning når de har fri!

Derefter springer vi i dynamikken kl. 14.30-16.30. Fra kl. 16.30-17.00 er der mulighed for social hygge i SG´s klublokale.

Hvornår?

SG juniorklub er åben alle skoledage fra kl. 14.00 - 17.00 - fredag dog kun til kl. 16.00.

Klubben åbner for ny sæson første skoledag efter sommerferien onsdag den 16 august 2017.

Sidste dag inden sommerferien er fredag den 22. juni 2018.

Hvor?

SG juniorklub holder til i SG´s klublokale, som er et lokale i SG huset. Udover klublokalet råder klubben hver dag over timer i Dynamikken (område med 4 stortrampoliner, 2 springgrave mm.) Derudover benytter vi evt. tomme lokaler som ikke er booket til andre aktiviteter.

Medbring

Drikkedunk og idrætstøj.

Børnene skal være omklædt i idrætstøj i aktivitetsmodulerne. Cowboybukser og cowboyshorts er ikke idrætstøj.

Ansatte

Tanja Andersen - klubleder: Tanja bor i Svendborg, og kommer fra et job på Gymnastik Højskolen i Ollerup. I sin fritid er Tanja klubtræner i SG for Eliteherrerne samt Mikropiger TeamGym øvede.

Simon Vibæk Frederiksen: Ansat i efteråret 2017. Simon er en meget dygtig gymnast på vores Elite herrehold i SG. Han er ung og frisk og fyldt med godt humør! Simon skal på højskole i Ollerup til foråret 2018.

Herefter overtager Rasmus Vinther Laursen som i 16/17 var elev på Gymnastik Højskolen i Ollerup. Rasmus er ligesom Simon en dygtig gymnast som er aktiv på foreningens Elitehold.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt venligst Tanja på følgende nummer: 2360 6368 eller mail: tanja@svendborg-gf.dk.

PRISER OG TILMELDING

SG klubben årsmedlemsskab

Årsmedlemsskabet giver fri adgang til SG klubben på alle skoledage i skoleåret 2017/2018.

Det er muligt at tage en ven/veninde med hvis børnene har en legeaftale, kammeraten kan deltage mod betaling af 50 kr.

Klippekort

Klippekortet er gældende for indeværende skoleår, undtagen de institutioner som køber 50 turs klippekort, de er gældende indtil de er opbrugt.

Der er 3 forskellige klippekort: