top of page
logoer.png

Danmarks fedeste ungemiljø

søger partnerskabskonsulent/aktivitets- og miljøskabende koordinator.

Foreningsfællesskabet R70, har brug for en eller to personer, til enten en fuldtidsstilling eller 2 ½-tids stillinger, til et nyt indsatsområde, nemlig udvikling af et ungemiljø for 15 til 25-årige.

 

Fællesskabet dækker over foreningerne Svendborg Håndboldklub (SH), Svendborg Basketball Club (SBBC), Svendborg Tennisklub, Svendborg forenede Boldklubber (Sfb) og Svendborg Gymnastikforening (SG), og har til huse på Ryttervej 70 i Svendborg.

 

I takt med at Svendborg Idrætscenter (SIC) bliver udbygget og får flere foreninger under samme tag, har vi store planer om at etablere Danmarks bedste ungemiljø for 15 til 25-årige. Derfor har vi brug for 1 eller 2 nye ansigter som kan være med til at skabe et unikt ungdomsmiljø, i et fantastisk idrætscenter med masser af muligheder.

 

SIC ligger i den vestlige del af Svendborg, med et opland på over 3500 unge på en lang række uddannelsesinstitutioner. Vi vil gerne sikre de unge et fedt, dynamisk, inspirerende, åbent og stærkt ungemiljø med mulighed for masser af fællesskab, idræt, lektiecafé og meget andet, som skal skabes af unge til unge, i tæt samarbejde med den/de ansvarlige vi ansætter. Er du nyskabende, nysgerrig, fleksibel, favnende, struktureret, innovativ og klar på at løfte Svendborgs ungemiljø? Så læs  videre!

 

Vi tilbyder enten 1 fuldtidsstilling eller 2 ½-tids stillinger i en foreløbig tidsbegrænset periode frem til juni 2021, med store muligheder for at være med til at skabe fundamentet til faste stillinger.  Om det bliver 1 fuldtids eller 2 ½-tidsansættelser, kommer helt an på ansøgerfeltet. Måske kan du løfte opgaven selv, eller måske kender du en, som du bare ved kan passe ind sammen med dig i hver jeres ½-tidsstilling.

Det skal du naturligvis fortælle os om i din ansøgning.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi leder efter person(er) med innovative tanker og som tør at sætte overlæggeren højt. Vi ser gerne, at du kender til foreningslivet, og de værdier det står på, at du kan lide at være sammen med andre mennesker, særligt unge, og at du har en anerkendende tilgang til dem du møder, og indsigt i, samt forståelse for, at arbejde med frivillige.

 

Vi har en forventning om, at du kan arbejde selvstændigt, og samtidig være den bedste holdspiller, når det kræves.

Vi forestiller os følgende ift. den/de personer vi ønsker:

 

Partnerskabskonsulent

Vi får brug for en der:

  • kan samle uddannelsesinstitutioner, kommune og andre interessenter om projektet

  • kan skabe netværk og etablere partnerskabsaftaler

  • kan navigere i politiske arenaer

  •  hele tiden ser sig om efter synergier og nye samarbejdspartnere

  •  tør at stille krav

Aktivitets- og miljøskabende koordinator.

Her får vi brug for en person:

  • som kan udvikle vores pædagogiske fundament, og den formelle ramme

  • som kan udvikle og eksekvere på nye idrætstiltag, der kan inspirere unge til at deltage på forskellige niveauer

  • som kan organisere de mange tilbud vi dagligt ønsker at få programsat på en ny måde

  • som er fleksibel og kan bevare roen / overblikket når der er behov for det

  • med pædagogiske kompetencer, som er dygtig til ledelse af fællesskaber

Styregruppen bag hjælper med at forme muligheder, og sætte overordnede rammer for stillingen/stillingerne. Man får stor mulighed for at være med til at skabe drømmejobbet, som skal løfte Danmarks bedste ungemiljø, for 15 til 25-årige, i og omkring Svendborg.

 

Man bliver en del af foreningernes personalegruppe og får fast arbejdsplads i SG-huset. Man bliver som udgangspunkt ansat under Svendborg Gymnastikforening, men referer til R70 styregruppen.

 

Ansættelse snarest muligt og løn efter kvalifikationer.

Samtaler afholdes onsdag den 28. oktober efter kl. 16.00

Ansøgninger sendes til Jacob Kramer på M: jacob@svendborg-gf.dk senest mandag den 26. oktober kl. 18.00

 

Hvis du har spørgsmål, eller lyst til en uddybende snak, er du meget er velkommen til at kontakte

bottom of page