TRÆNINGSLEJR I SG-HUSET
Book træningslejr
Billeder og film

TRÆNINGSLJER I SG-HUSET

SG Huset har nogle af Europas bedste gymnastikfaciliteter, og da det samtidig er en del af Svendborg Idrætscenter, er der mange muligheder for andre aktiviteter.

Du og dit hold har altså gode muligheder for at få nogle rigtig gode oplevelser

Faciliteter

Hvad kan en træningslejr bestå af?

En træningslejr består typisk af 2 - 3 træningspas á 2 – 3 timer pr. dag.

Træning, overnatning og forplejning foregår alt sammen i SG Huset

Det vil være muligt at benytte vores fitness-center under hele træningslejren - det er med i prisen.

Hvilke perioder af året kan der bookes?

Træningslejre kan bookes hele året, dog fortrinsvis fra uge 29-33.

Booker man udenfor disse uger, fx. weekender, efterårs-, jule- og vinterferier, kan der være SG-hold der træner, derfor må man være indstillet på at skulle pakke bagage ned de dage, hvor der trænes i overnatningslokaler.

Overnatning

Overnatning foregår på feltmæssig manér og fortrinsvis i lokaler der ikke benyttes, dog kan der udenfor ovennævnte uger 29-33, være SG hold der træner, hvorfor lokalerne skal ryddes for træning. Medbring selv liggeunderlag & sovepose/dyne - der er mulighed for at leje madrasser (god kvalitet).

Klublokale

Efter træning vil det være muligt at benytte SG's klublokale til afslapning, spil, TV m.m.

Der er fri internet i hele SG-Huset.

Priser (2020)

Træning pr. dag DKK 130,00 pr. person

Overnatning pr. nat DKK 50,00 pr. person

Leje af madras pr. nat DKK 25,00 pr. person

Booking

Booking sker via SG kontoret på mail: kontoret@svendborg-gf.dk.

Vi reserverer lokalerne og der sendes en ordrebekræftelse med et depositum, der skal betales indenfor 8 dage.

Når depositum er betalt, er booking bindende.

Forplejning

Forplejning købes i vores cafe, Energibaren:

En dagspakke består af:

• Morgenmad

• Frugt

• Varm ret med tilbehør

• Let forfriskning

• Varm ret med tilbehør

Pris pr. dag DKK 190,00 pr. person

Ønskes specialkost, hvis man er allergiker, har diabetes eller lign., må der påregnes ekstra betaling.

Al forplejning aftales og bestilles i Energibaren på mail senest 1 måned før ankomst: kontakt@energibaren.com

Link til Energibarens hjemmeside:

Svømmehal

Svømmehal forefindes også og kan benyttes mod betaling.

Link til Svømmehals hjemmeside:

Transport

Vi gerne er behjælpelige med bustransport. Tag kontakt til SG-Kontoret og spørg efter pris, den afhænger af antal personer

samt hvor i landet, I skal transporteres fra.

I bliver hentet det aftalte sted og kørt retur efter endt ophold.

Det vil især være en fordel ved mange personer.

Busselskabet har busser op til 86 personer.

Kommer I med tog, køb billet til Svendborg Vest, som ligger lige ved SG Huset (5 minutters gang).

Det er enkelt og let at komme hertil.

Vil I på shoppetur til Odense, tager det ca. 45 min. med toget.

Shoppetur til Svendborg by er en oplagt mulighed, det tager ca. 30 min. til fods.

OPLEVELSER PÅ SYDFYN

Gorilla Park

Klatreparken Gorilla Park ligger ca. 13 km fra SG Huset, vi hjælper gerne med formidling, køb af billetter og evt. transport frem og tilbage.

Link til Gorilla Parks hjemmeside:

Egeskov Slot

Egeskov Slot ligger ca. 20 km fra SG-Huset og har åbent i perioden sidst april til sidst oktober. Vi hjælper her også gerne med formidling, køb af billetter og evt. transport frem og tilbage.

Link til Egeskov Slots hjemmeside:

Naturama

Kom tæt på naturen i byens formidlings- og videnscenter med naturen i focus. Naturama ligger midt i Svendborg By - ca. 2,5 km fra SG-Huset.

Link til Naturamas hjemmeside:

Badestrand

Christiansminde strand ligger tæt på og her kan i tage en offentlig bus, busplaner udleveres på kontoret.

Indkøb

Indkøbsmuligheder, Netto, ligger ca. 5 min. gang fra SG-Huset -de har åbent alle ugens dage fra kl. 6.00-22.00.

Træningslejr med kostrigtig mad:

En aktiv træningsferie kræver den rigtige kost! Vores cafe' EnergiBaren, står klar til, at lave en menu i fællesskab med jer. Læs mere om deres forplejning ifm. træningslejre på deres hjemmeside: http://www.sg-energibaren.dk/traeningsophold/

Cafe'en kan kontaktes på følgende mail: ditte@svendborg-gf.dk eller på følgende telefonnummer: +45 3029 3494

Ved SG-Huset ligger der desuden et svømmeland, tennisbaner, idrætshal til badminton og bordtennis (der kan lejes ketchere, bordtennisbat og bolde i receptionen).

SG's kontor vil gerne være behjælpelige med at arrangere ture.

Vil du høre med om hvad vi kan tilbyde, så kontakt SG's kontor på:

Mail: kontoret@svendborg-gf.dk

TLF: 62228000 eller 2912 0457