Gløgg.jpeg

TID: Uge 48 // Fredag d. 2. december kl 14.00-17.00

STED: SG Huset, Ryttervej 70, 5700 Svendborg - Torvet foran fitness

PRIS: Gratis

INVITEREDE: ALLE er velkomne, men der kun gløgg og æbleskiver til medlemmer

KONTAKT: Jacob Kramer M:28905650 M: jacob@svendborg-gf.dk

Kære medlemmer i SG fitness

I forbindelse med det nye byggeri, har man ikke fået lakeret gulvet korrekt, og derfor er der planlagt omlakering i uge 48, fra mandag morgen kl. 07.00 til og med fredag.

Det betyder, at SG fitness er lukkes mandag til og med fredag i uge 48

Det der kommer til at foregå er.

• mandag morgen kommer der et flytte firma, og flytter fitnessmaskinerne ud af Bøffen. Nogle skal ind i Svederen andre ud på Torvet eller tilstødende lokaler. Det aftales mandage morgen.

• Herefter slibes og lakeres gulvet med vandbaseret lak. Vi har spurgt til om lakken giver farlige dampe, og det gør den ikke.

• I løbet af fredagen flyttes maskinerne retur, så måske er det muligt at træne fredag aften.

I ugen efter er det gulvet ude på Torvet som skal ordnes, derfor bliver der her en anden vej ind til SG fitness. I ugen efter igen, er det gulvet i Sfb som skal have en omgang.

Det er selvfølgelig rigtig træls at skulle lukke ned i 5 dage, og derfor har vi lavet en aftale med firmaet om lidt kompensation.

Åbne træninger i det nye udefitness

I løbet af uge 48 har vi fået instruktører på til introduktion og træning i vores udendørsfitnessanlæg.

Tirsdag d. 29. november kl. 16.30-17.00 m. Rikke Purtoft

- funktionel træning

Onsdag d. 30. november kl. 16.30-17.00 m. Rikke Purtoft

- funktionel træning

Onsdag d. 30 november kl. 17.30-18.30 m. Anne Dorthe Pedersen

- crossfitinspireret puls og styrke

Torsdag d. 1. december kl. 17.30-18.30 m. Karin Lognberg

Vi håber rigtig mange af jer vil benytte tilbuddene.

Julecafé

Fredag d. 2. december holder vi julecafé med gratis gløgg og æbleskiver til alle medlemmer af SG fitness, som er tilmeldt senest onsdag d. 30. november.

Det vil også være muligt at købe en fadøl.

Hvis man ikke har tid og lyst til gløgg og æbleskiver kan man gå i Energibaren og få en marcipansnegl og kop kaffe i løbet af uge 49 eller uge 50. Ved udlevering vil man blive spurgt om sit navn, sådan at vi sikrer der er snegle og kaffe til alle :-)

LAKERING, UDETRÆNING og JULECAFÈ
Gratis udetræning