top of page
rulleski12.webp

KOM TIL DM KORTBANE RULLESKI SUPER WEEKEND D. 15.-16. JUNI

 

STED: SG Huset, Ryttervej 70, 5700 Svendborg

HVEM: Alle er velkomne
KONTAKT: Kurt Mousten SG Ski 40201419 / kurtmousten@hotmail.com

DM RULLESKI SUPERWEEKEND D. 15 OG 16. JUNI I SVENDBORG.

SG Ski inviterer Langrend Danmark og hele Svendborg til DM Superweekend og vi glæder os til at se dig!

Formål

Lørdag kan du se og opleve den ultimative sport i fri udfoldelse på Danmarks smukkeste naturrute ved Lehnskov Strand hvor Danmarks dygtigste rulleskiløbere dyster om det danske mesterskab i kortbane rulleski. 
Søndag åbner vi op for workshop og åbent skiskydningsevent på Svendborg Torv med markedeste nyeste lasergeværer

Lørdag d. 15.

DM afholdes helt ned til Svendborgsund på den smukke naturrute ved Lehnskov Strand med første start kl. 12.00. Kom og oplev de bedste langrendsløbere i Danmark konkurrere i klassisk og skøjtestil. Tag kaffen og frokosten med i kurven og oplev en helt ny form for konkurrence. Kom i god tid og vis respekt for løberne. 

Søndag d. 16. 

Eksklusiv og helt unik mulighed for at deltage i workshop med verdensmester og olympisk guldvinder Anders Aukland fra Norge kl. 8.00 - 11.30. Dette er for erfarne løbere og kræver tilmelding herunder:

Søndag er der også åben skiskydning på Svendborg Torv kl. 12.00 - 16.00. Der stilles helt nye lasergeværer til rådighed på 10 standpladser. Det er muligt at tilmelde sig på dagen. Det koster 50 kr. pr person. 
Du får et startnummer og når det bliver din tur, sendes du af sted på en løbetur på ca. 1 km for at få pulsen op. På den måde oplever du den ægte udfordring ved at skyde med høj puls. 

 

Det anbefales at komme i løbesko og tøj man kan være aktiv i.

 

Overnatning lørdag til søndag

Ønsker du at overnatte til DM Rulleski Superweekend er det muligt at booke en soveplads i SG Huset. Desuden kan der tilkøbes aftensmad lørdag + morgenmad og frokost/madpakke søndag. 

 

Desuden tilbydes overnatning på Dan Hostel Svendborg med 25% rabat så længe der er ledige værelser. Ved bookning oplyser man "Vedrørende Vest Cup" for at åbne rabat. 
 

Tilmeldling til overnatning senest 1. juni pga. brandmyndigheder

Søndag d. 16.
Lørdag d. 15.
bottom of page